За нас

Скъпи младоженци,

Изключително ми е приятно да споделя една дългоочаквана и радостна за Вас новина.

Представям Ви нашата нова  компания в областта на сватбената видеография – Арт видео.

Създаваме Арт видео, за да отговорим на огромния интерес към нашата работа.

Арт видео ще разкрива красотата във Вашата семейна история, ще пресъздава неповторимите емоции на сватбения ден и ще Ви радва с прекрасни сватбени филми.

Творческият екип, който ще работи за Вас е съставен от колеги, с които сме си сътрудничили дълги години, доказали своето майсторство, креативност и любов към жанра сватбена видеография.

Както винаги, техниката, която ще използваме е с безкомпромисно качество и представя най-доброто в своя клас, предлагащо се от световните лидери в бранша: Sony, Panasonic, JVC, ABC, Kessler, DJI и др.

Но най-важното, Арт видео ще се възползва от огромния опит в областта на сватбената видеография на Филмова къща „Виктор Попов“.

Както знаете, Филмовата къща вече трета година неизменно е в топ 10 в класацията на най-престижната световна организация за сватбена видеография „WEVA“ /https://weva.pro/, в която членуват над 2300 колеги и е единствената българска фирма, постигнала подобно международно  признание.

Създаваме Арт видео, за да отговорим на огромния интерес на младоженците към нашата работа и особено на двойките с ограничени сватбени бюджети.

Ето защо позиционираме Арт видео в по-ниския ценови клас.

Макар и наша рожба, Арт видео ще работи като самостоятелен екип, който ще се труди упорито и с любов, за да разкрие своя потенциал, утвърди собствен творчески почерк и усъвършенства естетиката на сватбения филм.

Арт видео ще се стреми да създава красиви, емоционални и вълнуващи творби, с които ще спечели Вашите сърца.

 

Виктор Попов       

Управител на Филмова къща „Виктор Попов“

01.01.2017 г.
 

ArtVideo
Google + Facebook Twitter