За нас

Скъпи младоженци,

Изключително ми е приятно да споделя една дългоочаквана и радостна за Вас новина.

Представям Ви нашата нова  компания в областта на сватбената видеография – Арт видео.

Създаваме Арт видео, за да отговорим на огромния интерес към нашата работа.

Арт видео ще разкрива красотата във Вашата семейна история, ще пресъздава неповторимите емоции на сватбения ден и ще Ви радва с прекрасни сватбени филми.

Творческият екип, който ще работи за Вас е съставен от колеги, с които сме си сътрудничили дълги години, доказали своето майсторство, креативност и любов към жанра сватбена видеография.

Както винаги, техниката, която ще използваме е с безкомпромисно качество и представя най-доброто в своя клас, предлагащо се от световните лидери в бранша: Sony, Panasonic, JVC, ABC, Kessler, DJI и др.

Но най-важното, Арт видео ще се възползва от огромния опит в областта на сватбената видеография на Филмова къща „Виктор Попов“.

 

 

Както знаете, Филмовата къща постигна огромни успехи в най-престижната международна организация за сватбена видеография WEVA /www. weva.pro/, в която членуват над 3400 професионалисти от целия свят: Първо място в класацията на видеографите; Три години в топ 10 в класацията на видеографите; Оглавяваме класацията за най-голям брой клипове, отличени за Video of the day. Ние сме единствената българска фирма, постигнала подобно международно признание.

Създаваме Арт видео, за да отговорим на огромния интерес на младоженците към нашата работа и особено на двойките с ограничени сватбени бюджети.

Ето защо позиционираме Арт видео в по-ниския ценови клас.

Макар и наша рожба, Арт видео ще работи като самостоятелен екип, който ще се труди упорито и с любов, за да разкрие своя потенциал, утвърди собствен творчески почерк и усъвършенства естетиката на сватбения филм.

Арт видео ще се стреми да създава красиви, емоционални и вълнуващи творби, с които ще спечели Вашите сърца.

 

Виктор Попов       

Управител на Филмова къща „Виктор Попов“

01.01.2017 г.
 

ArtVideo
Google + Facebook Twitter